6 grupuri de producători din cele acreditate în acest an în cadrul proiectului AGRICOOP au depus cereri de finanțare pe Măsura 9.1. – PNDR 2020.

Acreditate într-un timp record, cele 6 grupuri de producători și-au propus accesarea de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală pentru a-și dezvolta atât activitatea, cât și linia de produse și rețelele de comercializare, și au reușit să depună cererile de finanțare ca urmare a sprijinului primit de la experții EGIS.

Între cele 6 grupuri de producători se numără trei cooperative agricole din regiunea Nord-Vest – Someș Codru, Lunca Someșului Mic și Crișana Lact -, două cooperative agricole din regiunea Centru – Biomeat Transilvania și Câmpia Transilvaniei, precum și o cooperativă agricolă din regiunea S-E – Dobrogea Sud.

Cu un profil agricol divers, de la zootehnie la cultură mare și plante oleaginoase, cele 6 grupuri de producători au solicitat o finanțare de peste 2,5 milioane de euro.

Le urăm succes !

Servicii de consiliere acordate producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol

Egis România S.A.,București, Sector 1
Str. Dionisie Lupu nr 64-66, et. 1
Telefon: 021 312 24 48 / Fax: 021 312 24 45

© AGRICOOP 2019