6 grupuri de producători din cele acreditate în acest an în cadrul proiectului AGRICOOP au depus cereri de finanțare pe Măsura 9.1. – PNDR 2020.

Acreditate într-un timp record, cele 6 grupuri de producători și-au propus accesarea de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Rurală pentru a-și dezvolta atât activitatea, cât și linia de produse și rețelele de comercializare, și au reușit să depună cererile de finanțare ca urmare a sprijinului primit de la experții EGIS.

Între cele 6 grupuri de producători se numără trei cooperative agricole din regiunea Nord-Vest – Someș Codru, Lunca Someșului Mic și Crișana Lact -, două cooperative agricole din regiunea Centru – Biomeat Transilvania și Câmpia Transilvaniei, precum și o cooperativă agricolă din regiunea S-E – Dobrogea Sud.

Cu un profil agricol divers, de la zootehnie la cultură mare și plante oleaginoase, cele 6 grupuri de producători au solicitat o finanțare de peste 2,5 milioane de euro.

Le urăm succes !

Servicii de consiliere acordate producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol

Servicii de consiliere acordate producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol

Egis România S.A.,București, Sector 1
Str. Dionisie Lupu nr 64-66, et. 1
Telefon: 021 312 24 48 / Fax: 021 312 24 45

© AGRICOOP 2019